torstai 27. tammikuuta 2011

Girafarig eli kirahvipokemon

Lopulta sain valmiiksi ensimmäisen aplikaatiojuttuni. Ei siitä sitten Pikachua tullut, kun tuo Murun kirahvineulos oli leikattuna ja halusin sen eka ommella tieltä pois. On siinä kyllä kasvunvaraa... En muista että minkä kokoisena olin kaavan piirtänyt, enkä sitä että mistä Ottobresta... Jostain muutamasta uusimmasta missä on raglanhihapaidan kaava.


Tämä on itseasiassa joku värimutaatioyksilö, koska girafarigit ovat tavallisesti kelta-ruskeita. Girafarig on psyykkis-tyypin pokemoni, jonka hännän pää hyökkää hajujen ja äänten perusteella. Jos pokemonia yrittää lähestyä takaa voi häntä hypätä esiin ja purra. Hännän päällä(huom. ei kirjoitusvirhe!) on myös aivot, mutta liian pienet ajatteluun.Ne eivät kuitenkaan tarvitse unta, joten hännän pää on vahdissa yötäpäivää.



2 kommenttia:

  1. Voi miten tarkkaa ja siistiä aplikointijälkeä! Jos tämä on sun eka aplikaatio, niin mitä sitten on vielä tulossa :O Älyttömän hieno!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hieman se kyllä vetää kangasta varsinkin hännän kohdalta, mutta ei onneksi kamalan häiritsevästi. Vaan saapa nähdä mitä olis tulossa, kun sais edes jotain aikaiseksi...

    VastaaPoista